Politică de confidențialitate

Casa de Expertiză Transilvania ®

Adresa sitului web este: https://www.c-e-t.ro

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact

Dacă folosești formularul de contact al sitului web, ți se vor colecta urmatoarele date: Nume și Prenume, Adresa de Email, Numărul de Telefon, date care pot fi păstrate pe o perioada nedeterminată de timp și care vor fi folosite exclusiv deservirii clienților fără a fi transmise în scopuri de marketing.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat.

Cu cine partajăm datele tale

Datele colectate prin intermediul acestui site web nu sunt partajate cu terți.

Cât timp îți păstrăm datele

Date pot fi păstrate pe o perioada nedeterminată de timp.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Informațiile noastre de contact

Datele noastre de contact sunt disponibile în secțiunea CONTACT a acestui site web.

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele

Conexiunile serverelor noastre web și de email sunt criptate și securizate de certificate 2048 Bit SSL care criptează informațiile înaintea ca acestea să circule prin Internet. Informațiile criptate nu pot fi decriptate decât de serverul căruia îi sunt adresate. Acest lucru garantează că informațiile trimise către siteul nostru nu vor fi furate sau modificate.

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor

Casa de Expertiză Transilvania ® prin intermediul aparatului de specialitate intern, în conformitate cu măsurile de protecție a datelor cu caracter personal impuse de EU GDPR, a implementat o serie de sisteme interne de raportare, mecanisme de contact și programe de raportare a erorilor, precum și măsuri de securitare înaltă în ceea ce privește rețeaua informatică.