Despre Noi

Brandul: Casa de Expertiza Transilvania a luat fiinta in anul 2012 din dorinta de a deveni lideri pe piata serviciilor tehnice si economice, respectiv: evaluari ANEVAR, expertize judiciare, exproprieri, servicii cadastrale, drept funciar, managementul patrimoniului, etc.

Dl. Hodisan Mihai, fondatorul si coordonatorul organizatiei este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, sectia Management, din cadrul Universitatii Oradea si Expert Evaluator, membru titular ANEVAR, Expert Judiciar inscris in tabloul expertilor judiciari Bihor inclusiv Auditor Intern si Manager de Proiect, cu o experienta de 5 ani in evaluarea proprietatilor imobiliare si peste 8 ani de experianta in administrarea societatilor comerciale, isi asuma construirea brandului CASA DE EXPERTIZA TRANSILVANIA pe principiile : Eficienta, Echitate si Perseverenta .

Proprietarul brandului CASA DE EXPERTIZA TRANSILVANIA, detine societati din toate sectoarele de activitate, de la societati producatoare de sisteme software pana la societati specializate in servicii economice membre C.E.C.C.A.R..

Brandul CASA DE EXPERTIZA TRANSILVANIA, garanteaza furnizarea serviciilor prestate la standarde internationale in urmatoarele domenii:

Evaluari – ANEVAR / Expertize Judiciare / Expertize Tehnice in constructii / Expertize Financiare / Servicii Cadastrale si Geodezie / Amenajamente Pastorale / Amenajamente Silvice / Consultanta Juridica / Consultanta Economico-Financiara / Consultanta de Mediu / Consultanta Agricola / Audit .

SECTORUL JUDICIAR – SPECIALISTI din diferite domenii(Tehnic, Imobiliar, Topografic, Silvic, Contabil si Fiscal),  organizati intr-un GRUP DE LUCRU eficient condus, in vederea obtineri REZULTATELOR scontate prin realizarea de lucrari de specialitate la cele mai inalte standarde de calitate, explicate si fundamentate pe intelesul avocatilor si a completelor de judecata, in concordanta cu standardele profesionale si cu legislatia in vigoare. Avand in vedere domeniul sensibil, toate lucrarile de specialitate elaborate de catre specialistii nostrii, INDIVIDUAL sau in GRUPURI DE LUCRU, va garantam Impartialitate si Transparenta iar Ministerului Justitiei, organ de specialitate al administratiei publice centrale care ne-a investit, ii garantam o activitate profesionala condusa in conformitate cu legile tarii si un permanent sprijin si consideratie fata de forurile legislative si decizionale .

CASA DE EXPERTIZA TRANSILVANIA – este marca inregistrata si ofera drepturi exclusive doar partenerilor sai. (parteneri – persoane fizice sau juridice, autorizate de catre companie printr-un contract de licentiere)

Aceasta descriere succinta are rolul de a va informa dintr-o privire despre domeniul de ativitate si valorile ce guverneaza acest brand.

error: Conținutul acestui website este protejat și aparține în totalitate Casei de Expertiză Transilvania.