Despre Noi

Brandul: Casa de Expertiza Transilvania a luat fiinta in anul 2012 din dorinta de a deveni lider pe piata serviciilor tehnice si economice, respectiv: management de patrimoniu – inventarierea si evaluarea domeniului public si privat, evaluari ANEVAR, expertize judiciare, servicii cadastrale si urbanism, consultanta juridica si economica, servicii speciale.

Brandul CASA DE EXPERTIZA TRANSILVANIA, garanteaza prestarea serviciilor achizitionate, la standarde internationale in domeniile mai sus mentionate, guvernate de principiile: Eficienta, Echitate si Perseverenta.

Consideram misiunea secundara a organizatiei de a sprijinii prin cunoastintele, talentul si experienta specialistilor nostrii si nu in ultimul rand principiile ce ne guverneaza, demersurile societatii in care traim spre imbunatatirea continua a standardului de viata a fiecarui individ, avand in vedere ca: totalitatea indivizilor cu aceeasi cetatenie formeaza un stat, iar statul reglementeaza activitatile din interiorul granitelor sale, prin administrarea corecta si eficienta a activelor si o legislatie adaptata realitatii statul are capacitatea, cel putin teoretica de a imbunatatii constant acest standard pentru fiecare dintre noi, prin crearea mediului propice pentru dezvoltare personala si profesionala atat ca individ cat si ca organizatie. Astfel organizatia noastra participa activ in comunitatile unde activam la imbunatatirea acestui standard atat pentru individ cat si pentru entitatile juridice.

CASA DE EXPERTIZA TRANSILVANIA – este marca inregistrata si ofera drepturi exclusive doar partenerilor sai. (parteneri – persoane fizice sau juridice, autorizate de catre companie printr-un contract de licentiere)

Aceasta descriere succinta are rolul de a va informa dintr-o privire despre domeniul de ativitate si valorile ce guverneaza acest brand.