Onorarii

Politica noastra de onorarii este guvernata de principiul ECHITATII si pleaca de la doua reguli.

FLEXIBILITATEA in onorarii si disponibilitate este prima dintre acestea. Împreună cu clienţii noştrii putem găsi întodeauna o variantă care sa acopere onorariile pentru serviciile prestate de catre firma si, pe de alta parte, sa se plieze pe posibilitatile clientilor noştri.

A doua regula dupa care ne ghidam politica de onorarii este acela ca ne propunem sa oferim un raport PRET/EFICIENTA cat mai bun. Nu încercăm sa va luam tot si NU ne stabilim onorariile în functie de client, ci în functie de volumul si complexitatea muncii la care ne angajăm.

Unul dintre motourile noastre este ca printr-o colaborare cu noi, Casa de Expertriza Transilvania se cumpara mai degraba un  REZULTAT nu un SERVICIU.
Desi în mod evident ne dorim prosperitate economica, credem ca acest lucru se obtine in timp printr-un mare numar de clienti satisfacuti,  imbunatatirea constanta a serviciilor oferite si nu in ultimul rand capacitatea de a recunoaste si indrepta propriile erori.

În functie de dorinta clientului si de caracteristicile serviciilor care ne sunt solicitate, se pot stabili onorarii globale pentru un anumit serviciu sau onorarii orare, care se factureaza lunar.