Amenajamente Silvice

AMENAJAMENTE SILVICE, prin definitie sunt:

,,AMENAJAMÉNT, amenajamente, s. n. 1. Sistem de măsuri pentru organizarea exploatărilor forestiere, cuprinzând refacerea, ameliorarea, mărirea fondului forestier, protecția și exploatarea lui rațională”

Acest tip de lucrare reprezinta – BAZA DE GESTIUNE A UNEI PADURI! Amenajamentele Silvice presupun un proces laborios realizat intr-un colectiv de specialisti silvici. Elaborarea lucrarii incepe cu analizarea documentelor de proprietate si realizarea conferintei 1 de amenajare a padurii, faza de teren unde inginerul silvic impreuna cu padurarii inspecteaza, analizeaza, masoara si marcheaza limitele proprietatii. Receptia fazei de teren se incheie cu prezentarea fiselor si a posibilitatilor de expluatare a masei lemnoase. Finalizarea lucrarii se incheie cu Conferinta 2 de amenajare si avizarea proiectului de Amenajament Silvic de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

Lucrarile de Amenajament Silvic contractate, sunt realizate la un standard calitativ ridicat, cu un interes si dragoste pentru natura si mediul inconjurator, Casa de Expertiza Transilvania este atestata din anul 2016 de catre Ministerul Mediului sa elaboreze Amenajamente Silvice, pentru noi fiecare lucrare este importanta deoarece indiferent de suprafata padurea este importanta, avand in vedere ca in urma analizelor noastre acea padure va fi expluatata va garantam faptul ca in urma studiilor noastre va fi expluatata intr-un mod responsabil si echitabil atat pentru vegetatia si fauna respectiva cat si pentru proprietarul ei. Padurea e un DAR de care trebuie sa ne bucuram toate generatiile ce traim acum si in viitor.

,,Exploatarea masei lemnoase in baza unui amenajament silvic se face pe baza autorizatiilor de exploatare, eliberate de seful ocolului silvic, care cuprind obligatii referitoare la conditiile din punctul de vedere al protectiei mediului pentru desfasurarea activitatii si masurile pentru monitorizarea acesteia.” – extras din L46/2008, Noul Cod Silvic

Casa de Expertiza Transilvania va ofera servicii de Amenajamente Silvice de calitate superioara:

  • colectiv cu experienta de peste 10 ani in amenajare,
  • personal specializat in Silvicultura, Topografie, Pedologie, Biologie,
  • tehnologie de ultima generatie: auto 4×4, GPS, infrastructura web/mobile, drona 4k, GIS,
  • orientare catre sustenabilitatea si protejarea mediului inconjurator,

Noul Cod Silvic il puteti descarca de mai jos:

DESARCA CODUL SILVIC

SOLICITA O OFERTA PERSONALIZATA ACUM !

Cerere Oferta Amenajament Silvic

 

Verificare